Rólunk

2020-ban alapított, 100%-ban magyar vállalatként gyártunk és forgalmazunk évtizedes múltú, kiváló minőségű, népszerű hazai termékeket. Elsődleges célunk a hazai és a nemzetközi közönség minél szélesebb szegmensének kiszolgálása. Ezt folyamatos innovációkkal, a gyár korszerűsítésével és a gyártókapacitás növelésével, valamint új ízek és kiszerelések bevezetésével szeretnénk elérni.

Egyik legfontosabb erőforrásunk és az összes termékünk alapanyaga a természetes ásványokban gazdag ásványvizünk, amelyet albertirsai kútjainkból nyerünk ki. Ezért is vagyunk elkötelezettek abban, hogy működésünk környezettudatos legyen és törekszünk arra, hogy a lehető legmagasabb arányban használjunk újrahasznosított műanyag palackokat a palackozás során.

Európa egyik legnagyobb és legmodernebb töltőüzemével rendelkezünk, ahol bérgyártásra is lehetőség van – széles termékportfóliónknak köszönhetően kiváló és sokszínű termékmixeket tudunk biztosítani megrendelőink részére.

Legfőbb értékeink

Minden termékünk ásványvízből készül

Alacsony energiatartalmú üdítőitalainknak, különböző ízesítésű energiaitalainknak is a gerincét adja az egészséges életmódhoz szükséges ásványi anyag tartalmú, kristálytiszta ásványvizünk.

Környezetbarát módon működünk

Csomagolásaink jelentős része újrahasznosított anyagokból készül és működésünk során is törekszünk a fenntarthatóságra.
Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy a cég a GREENPET Recycle Kft.-vel szorosan együttműködve akár hulladékból előállított PET-palackok gyártására is képes. A GREENPET Recycle Kft. által előállított palack előformák az albertirsai üzemben kerülnek felfújásra és megtöltésre. Így a cég hosszú távon képes csökkenteni az alapanyaghiányt, valamint a beszállítói láncnak való kitettségét, és nagy erőfeszítéseket tesz a fenntartható fejlődés és a körforgásos gazdaságba történő beilleszkedés irányába.

Az innováció hajt minket

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük és a fogyasztói visszajelzések alapján vezetjük be az új ízeket és kiszereléseket.

Széles termékpalettával rendelkezünk

Kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének, életmódjának és vágyainak leginkább megfelelő ásványvizet, üdítő- és energiaitalt, megfizethető áron, kiváló minőségben.

Európa egyik legnagyobb töltőüzemével rendelkezünk

Szabad kapacitásaink függvényében tudunk vállalni bérgyártást is más márkák számára.

Magyarok vagyunk

Magyar alkalmazottakkal és Magyarországon befizetett közterhekkel, nagy múltú hazai termékeket gyártunk.

Főbb tevékenységi köreink

Saját márkáink gyártása és forgalmazása

Nagymúltú és népszerű magyar márkák (Queen üdítőitalok, Watt energiaitalok, Aquaria és Aquarius Natura ásványvizek, Wild Touch energiaitalok) termékeit készítjük Európa egyik legnagyobb és legmodernebb üzemében.

Bérgyártás

Italgyártóként szerzett tapasztalatunkkal és modern gépparkunkkal szívesen vállaljuk ásványvizek, üdítő- és energiaitalok bérgyártását a meglévő szabad erőforrásaink függvényében. Jelenleg is számos hazai lánc és diszkont számára végzünk bérgyártást PET-palackos, illetve aludobozos csomagolással. Kattintson ide, ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk!

PET palackok újrahasznosítása

A műanyag csak akkor káros, ha nem megfelelően használják, illetve, ha nem kerül sor az újrahasznosítására. Ezért foglalkozunk üzemeinkben a PET hulladékok feldolgozásával, tisztításával és hasznosításával, hogy ne környezetszennyező szemétként, hanem sokoldalú, hasznos alapanyagként tekinthessünk rájuk.