Rólunk

2020-ban alapított, 100%-ban magyar vállalatként gyártunk és forgalmazunk évtizedes múltú, kiváló minőségű, népszerű hazai termékeket. Elsődleges célunk a hazai és a nemzetközi közönség minél szélesebb szegmensének kiszolgálása. Ezt folyamatos innovációkkal, a gyár korszerűsítésével és a gyártókapacitás növelésével, valamint új ízek és kiszerelések bevezetésével szeretnénk elérni.

Egyik legfontosabb erőforrásunk és az összes termékünk alapanyaga a természetes ásványokban gazdag ásványvizünk, amelyet albertirsai kútjainkból nyerünk ki. Ezért is vagyunk elkötelezettek abban, hogy működésünk környezettudatos legyen és törekszünk arra, hogy a lehető legmagasabb arányban használjunk újrahasznosított műanyag palackokat a palackozás során.

Európa egyik legnagyobb és legmodernebb töltőüzemével rendelkezünk, ahol bérgyártásra is lehetőség van – széles termékportfóliónknak köszönhetően kiváló és sokszínű termékmixeket tudunk biztosítani megrendelőink részére.

Legfőbb értékeink

Minden termékünk ásványvízből készül

Alacsony energiatartalmú üdítőitalainknak, különböző ízesítésű energiaitalainknak is a gerincét adja az egészséges életmódhoz szükséges ásványi anyag tartalmú, kristálytiszta ásványvizünk.

Környezetbarát módon működünk

Csomagolásaink jelentős része újrahasznosítható anyagokból készül és működésünk során is törekszünk a fenntarthatóságra.

Az innováció hajt minket

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük és a fogyasztói visszajelzések alapján vezetjük be az új ízeket és kiszereléseket.

Széles termékpalettával rendelkezünk

Kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének, életmódjának és vágyainak leginkább megfelelő ásványvizet, üdítő- és energiaitalt, megfizethető áron, kiváló minőségben.

Európa egyik legnagyobb töltőüzemével rendelkezünk

Szabad kapacitásaink függvényében tudunk vállalni bérgyártást is más márkák számára.

Magyarok vagyunk

Magyar alkalmazottakkal és Magyarországon befizetett közterhekkel, nagy múltú hazai termékeket gyártunk.

Főbb tevékenységi köreink

Bérgyártás

Italgyártóként szerzett tapasztalatunkkal és modern gépparkunkkal szívesen vállaljuk ásványvizek, üdítő- és energiaitalok bérgyártását a meglévő szabad erőforrásaink függvényében. Jelenleg is számos hazai lánc és diszkont számára végzünk bérgyártást PET-palackos, illetve aludobozos csomagolással. Kattintson ide, ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk!

Saját márkáink gyártása és forgalmazása

Nagy múltú és népszerű magyar márkák (Veritas ásványvizek, Watt energiaitalok, Minera ásványvizek, Wild Touch energiaitalok, Queen üdítőitalok) termékeit készítjük Európa egyik legnagyobb és legmodernebb üzemében.