aboutus_aqualorenzo
Rólunk

100%-ban hazai vállalatként nagymúltú, népszerű ásványvizeket, üdítő- és energiaitalokat gyártunk és forgalmazunk. Büszkék vagyunk környezettudatos, fenntarthatóságot célzó működésünkre, innovációinkra, illetve arra, hogy a miénk Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb töltőüzeme.

Tudjon meg többet rólunk
Tudjon meg többet rólunk
Termékeink
Watt Energy Drink termékcsalád
Az energia új mértékegysége

Frissítően gyümölcsös ízkombinációk és a pezsdítő energia találkozása – ez a Watt új generációja, amely már cukormentes változatban is elérhető. Egész napon át tartó lendületet kínálunk, 7 különböző ízben. Watt termékeinknek is a kiváló minőségű ásványvizünk az alapja.

Megtekintés
Megtekintés
Queen termékcsalád
Az ízek kedvelt királynője

A Queen üdítőitalok megjelenésük óta a magyar háztartások egyik kedvence. A megszokott és népszerű Queen ízek (Cola, Narancs, Gyömbér) már energiaszegény változatban is megtalálhatók kínálatunkban.

Megtekintés
Megtekintés
Aquaria termékcsalád
Természetes ásványvízből készült üdítőital

Megújult ásványvizeink már energia- és cukormentes, gyümölcsös ízesítésben, szénsavas és szénsavmentes változatban is elérhetővé váltak – ez jelenleg a legszélesebb termékpalettával rendelkező termékcsaládunk. 5 féle ízt (bodza, citrom, málna, grapefruit, szőlő), összesen 11 féle terméket értékesítünk a termékcsaládon belül. Az ízesített vizek 1,5 L-es PET palackban, míg a szénsavas és szénsavmentes vizeink 2 L-es kiszerelésekben kaphatóak.

Megtekintés
Megtekintés
Aquarius Natura termékcsalád
A természet nevében

Az albertirsai Aquarius kút vize a jégkorszak idején, közel 30 000 évvel ezelőtt keletkezett és azóta sem keveredett frissebb vízzel. Aquarius Natura ásványvizeink ezt az ásványi anyagokban gazdag, kiváló minőségű vizet tartalmazzák. Szénsavas, szénsavmentes és enyhén szénsavas ásványvizeink összesen 9 féle verzióban, 0,5 L-es, 1,5 L-es és 2 L-es PET palackos kiszerelésben kaphatók.

Megtekintés
Megtekintés
Wild Touch termékcsalád
Természetes energia

A természetes ásványvíz alapú Wild Touch 3 ízben (tutti-frutti, alma, szőlő) biztosítja a mindennapokhoz szükséges energiát.

Megtekintés
Megtekintés
Bérgyártás

Az egyik legnagyobb és leginnovatívabb európai palackozóüzem kapacitásából profitálhat partnerünkként, ha igénybe veszi bérgyártás szolgáltatásunkat.

Modern, hatalmas teljesítményű gyártóüzemünkben a szabad kapacitások függvényében vállaljuk ásványvizek, üdítő- és energiaitalok bérgyártását, korlátlan alkalommal újrahasznosítható alumínium dobozos és PET-palackos csomagolással. Kattintson ide és kérjen ajánlatot!

Karrier

Lehetőség a sikerre neked és nekünk.

Neked, hogy sikeresen építhesd a karriered, nekünk, hogy munkatársként veled legyen vállalatunk még sikeresebb. Több pozícióra is várjuk jelentkezésedet csapatunkba.

Érdekel
Érdekel
Körforgás

A Földön minden folyamat, amely a bolygó életét fenntartja, a körforgásra épül. Nem kivételek ezalól azok a tevékenységek sem, amiket mi, emberek végzünk.

Ha összhangban akarunk lenni a körülöttünk létező világgal, akkor minden területen e körforgás szerint kell tevékenykednünk. Az Aqua Lorenzo-nál ezt is szem előtt tartjuk, ezért partnerünk a GREENPET Recycle Kft., amely ennek szellemében szervezi meg, bonyolítja le alapanyag-előállító, -kezelő és termékgyártó tevékenységét. Egy technológia körforgással, amellyel már ma is együtt szolgáljuk a jövőnket.

Tovább
Tovább
Hírek
  • 2021.09.26.
  • 0

Adjuk a ninja energiát!

A Watt Energy Drink támogatásával hamarosan indul a Ninja Warrior Hungary harmadik évada, ahol…